Köse Oto Kurtarma

Atkaracalar Oto Kurtarma

Çankırı Atkaracalar Oto Kurtarma Ve Çekici

Atkaracalar Çankırı’nın bir ilçesidir. Bildiğiniz üzere E80 yolu da bir çok kazaya tanıklık etmiştir. Eğer sizde büyük ya da küçük bir kazaya karıştıysanız, anahtarınızı kaybettiyseniz, aracınız arıza verdiyse sakın endişelenmeyin. Sizi olduğunuz yerden Köse oto kurtarma olarak memnuniyet ve profesyonellik çerçevesinde çekeriz. 15 yıllık deneyimimiz ve güler yüzlü personellerimizle 7/24 hizmetinizdeyiz.

Köse oto kurtarma sadece otomobil değil; motosiklet, iş makinesi, otobüs ve kamyon gibi araçları da çekmektedir. Yıllardır çalışmamızın getirdiği tecrübe vizyon ile Çankırı’nın en iyisiz. Atkaracalar oto kurtarma işlemleri hem uygun fiyatlı hem de hızlıdır.

 

Oto kurtarma lazım olduğunda yapmanız gerekenler

 Aracınızı kullanamadığınız, yani çekici lazım olduğu zamanlarda aracınızı hemen güvenli bir yere çekin. Sizin ve diğer araçların güvenliği için reflektörü uygun bir yere kurun. Daha sonra da bizi sabit numaramızdan arayabilir ya da web sitemiz aracılığı ile whattsapp üzerinden konumunuzu bize yollayabilirsiniz. Bu sayede tam olarak nerede olduğunuzu bilmeseniz de sizi kolaylıkla kurtarabiliriz.

 

Atkaracalar Hakkında

Atkaracalar Çankırı’nın bir ilçesidir. İlçeye bağlı 8 köy ve 1 belde olmak üzere toplam 9 yerleşim yeri vardır. İlçenin kırsal bölge olması sebebiyle gelir kaynakları kısıtlı olduğundan köylerdeki nüfus giderek azalmakta, büyük şehirlere göç etmektedir. İlçe genelinde okuma yazma oranı %97′ dir. Atkaracalar 1927 yılında Belediyelik statüsüne kavuşmuştur. Ancak, 1937 yılında nüfusu 2000’in altına düştüğünden belediyelikten köy statüsüne düşürülmüş, 1951 yılında tekrar belediyelik statüsüne kavuşmuştur. 04 Temmuz 1987 tarih ve 19507 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan karar gereğince de  İlçe yapılmıştır.

İlçenin toplam nüfusu 31.12. 2019 tarihi itibariyle 5.534 olup, bu nüfusun 2.823’ü İlçe Merkezinde, 2.050’si Çardaklı Beldesinde 661’i ise köylerde yaşamaktadır. İlçenin kırsal bölge olması sebebiyle çiftçilerin gelir kaynakları kısıtlı bulunduğundan köylerdeki nüfusun giderek azalmakta ve göç vermekte olduğu gözlenmektedir. Nüfusun % 85’i tarım ve hayvancılık ve orman, % 10’u esnaf-sanatkar, emekli, % 5’i ise işçi ve memurdan oluşmaktadır.

 

10 10 118